top of page
Ara
  • Yazarın fotoğrafıilkder kadın

MESCİDİ AKSA SALDIRISINI KINIYOR VE LANETLİYORUZ

MESCİDİ AKSA SALDIRISINI KINIYOR

VE LANETLİYORUZ

Kudüs üç büyük kitabi dinin kutsal saydığı nice peygamberlerin gelip geçtiği mübarek bir yerdir. Yine Mescid-i Aksa, Müslümanların ilk kıblesi ve Kur'an-ı Kerim'in kutsal olarak bildirdiği bütün ümmetin Kabe-i Muazzamadan sonra göz bebeği ve açıkçası şeref vesilesi olan mübarek beldedir. Filistin yıllarca terör devleti İsrail tarafından işgal edilip bir avuç kalana kadar kuşatılmış, hapsedilmiş, bu topraklarda yaşayan insanlar ölüme, yokluğa sürüklenmişlerdir. Bugüne kadar bu işgali durduracak ne ümmetin ne de uluslararası kuruluşların gücü yetmedi. Hiç bir insanlık kuralını kabul etmeyen İsrail güçleri her fırsatta bunu dünyanın yüzüne adeta göstere göstere kıyımlarına devam etti ediyor. Kutsal mekanları basması, namaz kılanların üzerine ateş açması, kadınları çocukları öldürmesi yeni değil. Bu zulüm yıllardır sistematik olarak devam ediyor. Özellikle zulümde haddi aştıkları dönemlerin Müslümanlarca kutsal olan Ramazan ayına denk gelmesi resadüfi değildir. Mescidi Aksa da ibadet eden, oruç tutan insanları ve olayları yakından takip eden dünya müslümanlarını provake edip gözümüzün içine baka baka zulüm ve göz yaşı üzerine devletini inşa eden İsrail asla barışı ve huzuru istemiyor.

Bizler İLKDER olarak, Filistinli-Gazzeli kadınların çocukların acılarını yıllarca içimizde duyduk, onları maddi- manevi bir an olsun aklımızdan çıkarmadık. Kudüs -Mescidi Aksa bizim ilk kıblemiz ve kırmızı çizgimizdir. İnşallah parçalanmış, dünyanın her bir yerinde gözyaşı döken, zulüm gören, ümmetin birleşme vesilesi olur. Bu mübarek ayda Allah rahmetini merhametini bütün inanların, mazlumların, KUDÜS’ün, MESCİD-İ AKSA,nın, KUBBE-TÜS-SAHRA’nın üzerine yağdırsın inşallah.

İLKDER YÖN. KURULU

1 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

PAYLAŞMANIN ADI RAMAZAN

*Mazlumların ve mahrumların yanında olma fırsatını Ramazan ayı ile yaşıyoruz. *Ramazan ayı boyunca yurtiçi ve yurtdışında toplu iftarlar verdik ve vermeye devam ediyoruz. *İftar verdiğimiz ülkeler; Tü

bottom of page